PRODUK Bismillahirrohmanirrohim...

Minyak Wangian bungaan tanpa alkohol untuk pelbagai kegunaan. Minyak wangi ini dibancuh sendiri berpandukan kitab-kitab lama dan dipercayai pernah digunakan oleh para wali-wali Allah. Boleh digunakan dalam terapi gangguan spiritual, sihir, masalah emosi, dan sebagainya. Membangkitkan semangat, motivasi, karisma, seri wajah dan banyak lagi. Boleh juga digunakan untuk mandian dan dipakai seharian sebagai wangian badan. Telah didoakan untuk pelbagai kegunaan.

Harga sebotol : RM 59.90 termasuk penghantaran

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Pak Ustaz 019 2260790PENYELESAIAN RAWATAN MODEN UNTUK PENYAKIT TRADISI

Jam Pembersih Faktor 'X' (JAPEX) mempunyai fungsi asas yang sama sama seperti dalam tayangan filem GHOSTBUSTER iaitu menyedut seluruh energi negatif dan makhluk halus yang ada dalam sebuah rumah, ruangan, benda dan tubuh manusia tanpa had. Jangka Waktu proses pembersihan dan mneutralkan energi di lokasi bergantung kepada kadar kekuatan energy negatif yang berada di lokasi tersebut dan kesan proses pembersihan dapat dirasakan pada hari pertama anda memasang JAPEX di tempat yang bermasalah. Anda akan dapat merasakan adanya perubahan sekeliling di lokasi terjangka pada hari pertaman JAPEX di pasang.

JAPEX merupakan teknologi dari Jepun yang fenomenal yang menerapkan teori dan prinsip hukum biogamma, fisik quantum, teori radiasi energy, cahaya dan gelombang elektromagnetik dalam menjelaskan fungsinya yang fenomenal. JAPEX merupakan menyelesaian cara MODEN terhadap masalah TRADISI.
Tidak percaya? buktikan sendiri,letakkan JAPEX di ruangan/rumah yang dipercaya terdapat fenomena fenomena misteri, biarkan selam 7 hari dan rasakan perbezaan atmosfera dalam ruangan tersebut akan terasa lebih bersih dan aman.JAPEX merupakan sebuah jam dinding yang telah diprogram, untuk menyedut energi negatif dalam ruangan dan yang menempel di tubuh – pada ketika  jam ini dipasang diruangan anda, energi negatif (udara yang buruk, chi yang buruk, radiasi dan gelombang elektromagnet yang dipancarkan oleh elektronik didalam ruangan) yang dimana semuanya itu akan membuat anda merasa cepat lelah, tidak tenang, susah tidur, mudah marah akan diubah energinya menjadi energi positif, chi positif, ruangan anda akan menjadi bersih, membuat anda lebih relax, nyaman, mudah tidur.
Di mana pun jam ini di pasang, seisi ruangan dalam jarak radius 15 meter akan terisi dan di charge dengan energi positif, termasuk makanan, minuman, tumbuhan, haiwan semuanya menjadi sehat.
Saya mengesyorkan sangat elok di pasang di pusat-pusat rawatan kerana dalam tempoh 15 minit pesakit akan dapat   kesannya seperti loya, muntah dan lain-lain. Juga elok dipasang di restoran atau kedai makan bagi alternatifve protection kepada restoran  tersebut

APAKAH BENAR HANTU ADA? KENAPA SAYA TIDAK DAPAT MELIHATNYA?

Manusia hanya dapat melihat karena adanya cahaya, apabila tidak ada cahaya manusiapun tidak dapat melihat. Contohnya pada malam hari,  lampu yang tidak dihidupkan tidak ada sumber cahaya sama sekali, tentu kita tidak akan dapat melihat apa-apa, rasanya sama seperti dengan kita waktu memejamkan mata.
- Frekuensi cahaya yang dapat dilihat oleh manusia adalah antara 400 nm sampai dengan 700 nm.
- Di bawah ataupun di atas frekuensi tersebut kita sudah tidak dapat melihatnya. Frekuensi di bawah 400 nm di sebut cahaya Infra merah dan di atas 700 nm disebut cahaya Ultraviolet. Bangsa Jin dan sejenisnya berada pada Frekuensi di bawah 400 nm, sehingga kita tidak dapat melihatnya.
- Begitu juga pendengaran manusia terhadap frekuensi suara mereka bahawa telinga manusia memiliki keterbatasan pendengaran bergantung besar kecilnya frekuensi. Frekuensi suara yang dapat didengar manusia disebut frekuensi audio, yaitu berkisar antara 20 sampai 20,000 Hz.
- Frekuensi di bawahnya disebut Infrasonik dan frekuensi di atasnya di sebut ultrasonik. Beberapa haiwan dapat mendengar frekuensi di atas atau di bawah frekuensi audio.Kelawar menggunakan frekuensi 100,000 hz untuk navigasi terbangnya, anjing dapat mendengar hingga frekuensi 40,000 hz, kucing memiliki kepekaan antara frekuensi 100 sampai 60,000hz, kudanil menggunakan frekuensi infrasonik 5hz untuk berkomunikasi dengan sesama kudanil dan gajah dapat menangkap frekuensi dari 1-20,000 hz. Frekuensi bangsa jin di luar frekuensi audio sehingga manusia juga tidak dapat mendengar mereka.

Harga seunit RM 980.00
Berminat..? Hubungi saya Pak Ustaz di 019 – 2260 790.