Monday, November 2, 2020

Kisah Rawatan 29 Oktober 2020- Bertempur dengan ular, jembalang tanah, jin lintah dan ifrit

 


Bismillahirrohmanirrohim- Terapi Alkautsar. Baru baru ini semasa cuti Maulidul Rasul yang jatuh pada khamis lepas jam 8.30 pagi pintu rumah saya diketuk. Biasanya kalau bukan urusan penting jarang pintu rumah diketuk pada waktu pagi. Bila dibuka kelihatan seorang perempuan dalam usia 60 tahun meminta bantuan untuk rawatan jirannya yang sakit diseluruh tubuh dan tidak boleh bergerak sejak tiga hari lepas.

Jam 11 pagi saya ke rumahnya dan kelihatan seorang perempuan tengah menahan kesakitan yang amat snagat, katanya sakit beranak tak macam ini. Saya mulakan terapi dengan bacaan ruqyah. Selesai bacaan sakitnya hilang selang seminit sakitnya datang kembali. Saya gunakan kaedah kaedah kedua dengan meraga sukma. Alhamdulillah nampak laluan dibuka dan kelihatanlah wanita ini di tubuhnya terdapat banyak paku, buluh, tali, ular di tubuhnya. Pembersihan dilakukan dan saya bekalkan dengan pedang ghaib yang saya miliki iaitu Pedang Naga Puspa. Seterusnya wanita itu melakukan pembersihan rumah. Kelihatan 5 ekor jembalang tanah dibiliknya, dan di luar rumah pula terdapat jin ifrit. Alhamdulillah dapat dibersihkan. 

Seterusnya suaminya mengadu ada masalah burung yang tak boleh naik sewaktu bersama. setelah diselidiki terdapat 3 ekor jin lintah yang menghisap darah di kemaluannya. Anak-anaknya dipanggil dan pembersihan dilakukan sehingga semuanya tiada gangguan lagi.

Wanita itu saya minta untuk buat mandian menggunakan Minyak Alkautsar selama 7 hari dan meminta paku untuk pagar rumah.

No comments:

Post a Comment